piffKOMMANDE HÄNDELSER 2019


piff

Den 9:e februari kommer vi till Varbergs Dryckesmässa


piffHÄNDELSER 2018


piff

Oktoberölfest på Kajskjulet i Halmstad

Frampå höstkanten, närmare bestämt den 13:e oktober, var vi med och arrangerade ytterligare en ölfestival på Kajskjulet.

Den här gången i form av en Oktoberölfest,piff

Rocktoberfest i Gislaved

För andra året i rad var vi med på Rocktoberfesten i Gislaved.


piff

Oskarshamns dryckesfestival

För första gången ställde vi ut på dryckesfestivalen i Oskarshamn den 22:e september.


piff

Ingedagar i Getinge-Slöinge-Harplinge

Parallellt med Falkenbergsmässan, hölls det Inge-dagar i Getinge, Slöinge och Harplinge. Detta vill lyfta fram lokala hantverkare och mat- och dryckesföretag


piffFalkenbergs Öl & Whiskyfestival 2018

För fjärde gången deltog vi på Falkenbergs Öl & Whiskyfestival i Falkhallen den 14:e och 15:e september.


piffHoppapalooza 2018

Den 28 juli återvände vi till Hoppapalooza i Malmö. Den här gången höll man till i Beijers Park, och vädret var som resten av sommare mycket solig och varm.


piff

Ölets Dag på Kajskjulet i Halmstad

Onsdagen den 18 juli var vi med och arrangerade Ölets dag på Kajskjulet tillsammans med 4 andra mikrobryggerier från södra Halland.

Den varma sommaren visade sig från sin bästa sida, med en nästan galet varm dag. Inomhus var det emellanåt nästa för hett, men det fanna som tur var fanns ett område utomhus där man kunde svalka sig, och även äta en bit mat som hamburgare etc från Mobila kocken.

Totalt sett var mässan en dundersuccé med hela 656 besökare. Stundtals var köerna så långa att några fick vända. Vi hoppas kunna upprepa detta under 2019!


piff

Halländsk Ölfestival på The Red Fox i Folkared 11 juli 2018

Mitt i sommaren var vi tillbaka på ölfestivalen hos The Red Fox i Folkared. Även detta år var det massor av trevliga besökare och lika fint väder som förra året.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Montern-1.jpg

Besökare ända från Ysby

Vackert väder och mycket besöker under eftermiddagen

Mer folk på övre däck


piffVM i fotboll 2018

Sommaren 2018, som var den varmaste på många år, hade de svenska fotbollsherrarna kvalificerat sig till VM. Intresset för matcherna var stort, och vi på Imperiebryggeriet fick möjlighet att servera våra öl på den fina gården Perstorp 101, där man kunde avnjuta matcherna på en storbildsskärm. Mycket folk som hejade fram det svenska laget.

Hög stämning och stort intresse.


piffWapnö Öl & Whiskyfestival 2018

Mitt i april, helgen den 13:e – 14:e, hölls Öl- och Whiskyfestivalen i Wapnös gamla magasin. Den vackra korsvirkeslängan som byggdes i början av 1800-talet utgör en ganska unik milö bland alla mässor i Sverige. Det är stundtals trångt med besökarna, men det gör också att vi kommer nära alla gäster. I år hjälpte det också mycket att det var så fint väder vilket gjorde att många besökare kunde gå ut och hämta lite luft, vilket avlastade trängseln inomhus mycket. En väldigt trevlig mässa som vi gärna besöker fler gånger.

Montern är färdig och väntar på de första besökarna

De första besökarna börjar leta sig in

Snart var det fullt tryck och det gällde att hänga med


piffMalmö Öl & Whiskyfestival 2018

Andra helgen i mars, den 9:e och 10:e, arrangerades ”Malmö Öl & Whiskyfestival” på Malmömässan. Vi deltog med en
plats i mikrobryggarbaren, på samma sätt som 2016. Vi upplevde en bra respons från alla besökare, även om det blir betydligt mindre exponering än med en egen stor monter.

Vår monter strax innan öppning


piff Skövde Öl- & Whiskymässa 2018

Den 2 – 3 mars hölls Öl- och Whiskymässan i Skövde för tredje året. Även detta året ställde vi upp med en monter och alla våra öl. Mässan var även detta året mycket välbesökt, med trevlig stämning och många intresserade besökare. Vi hoppas kunna komma tillbaka även 2019.

Vår monter lockade besökare

Intresserade besökare ville veta mer om vår öl

Ännu mer att berätta

Mycket folk i rörelse på mässan


piff

Ullared Craft Beer Festival

Redan den 24 februari drog det igång med Ullared Craft Beer Festival. Mycket folk och trevlig stämning, gjorde det till en lyckad festival. Vi kunde servera alla våra 4 öl, och vår Nero Imperial Chilistout ansågs av många vara festivalens godaste öl.

Kända besökare hade tagit sig ända från Getinge

Nya besökare

Liv och rörelse på mässan